Side 1 af 1

Superman og Lois

: 21. feb 2021, 19:56
af Robin
Jeg har været langsom! Tror jeg. I går aftes opdagede jeg ved et tilfælde, at der er noget, der hedder "Superman og Lois", der har premiere på HBO Nordic hér i slutningen af februar. Traileren afslører lidt, meget lidt. Gad vide, hvad jeg nu skal grisse min stakkels hjerne til med?

mvh.

Re: Superman og Lois

: 22. feb 2021, 13:52
af Nøhr
Jeg har ikke den store tiltro til DC/WB's tv-serier, de er klichébomber og selv dygtige skuespillere kommer til kort med de ringe manuskripter.
Den første sæson af "The Flash" var til at holde ud, men resten af den serie samt alle de andre har været pinlig ringe skruet sammen.
Jeg vil dog vanen tro se første afsnit an og håbe de har fundet "gnisten".

Re: Superman og Lois

: 22. feb 2021, 15:26
af Robin
Ja, jeg er lang hen ad vejen enig, dog, der var lyspunkter i både Titans og især Doom Patrol. Jeg har nok en lavere tærskel for "amerikans soap slim og snask", eller hvad vi nu skal kalde det. Jeg kunne endda klare en hel del af Stargirl :) Superman er jo ikke den mest interessante karakter hos D C, men jeg giver det også en chance. Jeg håber det bedste! Har læst et sted, at det vil foregå i Smallville, så det KAN jo gå galt!

mvh.

Re: Superman og Lois

: 24. feb 2021, 19:36
af Robin
Klichébimbe! Det skrev Nøhr tidligere i tråden. Og den får ikke for lidt i 1. episode. Jeg skal liiiige komme mig over en times "father issues", lidt som i Smallville (TV serien), men der er også lidt gode DC øjeblikke, og så en del ændringer, som altid, når der skal laves tegneserier om til tv serier. Hmmmmmm!

mvh.

Re: Superman og Lois

: 24. feb 2021, 21:41
af Nøhr
Uf - jeg så pilotafsnittet, der var potientale, men for pokker de kan ikke vride sig udenom klichéerne.
Nå, pyt - så er der det mindre at tage sig af.

Re: Superman og Lois

: 2. mar 2021, 11:26
af Robin
Jeg er kommet mig, det tog tid, så jeg tjekker også næste afsnit. Jeg har, som dig, Nøhr, ikke høje forhåbninger. :|

mvh.

Re: Superman og Lois

: 26. maj 2021, 22:30
af Robin
Så er pausen slut, og der er nye episoder med father-issues og amerikansk seriehalløj og teenage angst. MEN så er der et spøjst tvist med LUthor fra et andet univers, og ham der er Steel i hæfterne. Lidt løjer er der!

mvh.