Mulige mangler af Mylar og Mylites i nærmeste fremtid

Debat om priser, butikker, hjemmesider, auktioner m.m.
Besvar
Brugeravatar
Mirko Woelck
Brugerniveau 2
Brugerniveau 2
Indlæg: 337
Tilmeldt: 27. nov 2003, 15:43

Mulige mangler af Mylar og Mylites i nærmeste fremtid

Indlæg af Mirko Woelck »

For dem det måtte blive relevant:

E. Gerber, som er producent af Mylar og MyLites, lukker ned for den del af produktion i en periode til fordel for en kontrakt af "Covid-forsyninger" i følge Nedrotic

https://www.youtube.com/watch?v=SQwfNAu2LVA&t=2631s

Så der kan blive mangel på disse produkter.

- omend de fleste af os nok bruger forskellige former for syrefri polybags.

Hører man lidt videre i et par minutter, så er backissue-markedet 'eksploderet', "det vidste vi godt", og Manga-markedet nået helt til månen. måske Mars. Jeg så en graf for Demon Slayer som i Amerika havde solgt en 40-100 millioner mens Batman solgte samlet får hundrede tusinder, måske en million - som jeg desværre jeg ikke kan genfinde. Så vidt jeg kan forstå, så ligger handlen med Manga derovre på nettet og i boghandlen, mens comics shops skulle halte bagefter i det segment... med mindre de har en logisk og fungerende webshop. Det sidste er IKKE et given. Umiddelbart ligner det også et strukturelt, 'traditionelt kulturelt' problem med Diamond som flaskehals pga Covid, også?

Her er nogle overslagstal for Demon Slayer vs ALLE superhelte-serier i USA:

https://andyarttv.com/demon-slayer-mang ... -industry/

https://comicbook.com/anime/news/demon- ... try-manga/

Nu mangler vi bare at et dansk forlag samler Demon Slayer op... ? Der er jo nok at køre på og de amerikanske udgivelser i specialbutikkerne, vurderet ud fra webshops, er stort set udsolgte. Vi må have et tegneserielandskab i 'balance' :lol:

Søger man brugte manga på dansk har det ikke været nemt det seneste år pga. covido og i s æ r op til Julen, som for webshop varede frem til 6. marts, da rigtig mange har søgt tilbage på det de læste i deres barndom og ungdom for 12-18 år siden. Enten for selv at læse dem selv eller introducere dem til deres børn som supplement til de andre medier samt engelsk/amerikansk Manga, som dyrkes og følges på hverdagsbasis.

Specialbutikker kan blot levere fragmenter af de på dansk mest populære serier som Dragon Ball, Naruto, One Piece og Shaman King.
Besvar