Justice League bog 3 (Forlaget RW)

Besvar
Noname
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5
Indlæg: 2471
Tilmeldt: 24. aug 2007, 17:33

Justice League bog 3 (Forlaget RW)

Indlæg af Noname »

Justice League 3 : Angrebet fra Atlantis
jl3-1.jpg
Skrevet af Geoff Johns
Tegnet af Tony S. Daniel / Ivan Reis / Paul Pelletier
jl3-2.jpg
Den første historie handler om at Wonder Womans veninde Barbara, der katalogiserer farlige artefakter for A.R.G.U.S. har skåret sig på en rituel dolk, der stammer fra en stamme i amazonas regnskov. Dolken var besat af jagtgudinden Cheetah, og da Barbara skærer sig sker der en metamorfose og Cheetah tager bolig i Barbaras krop.
jl3-3.jpg
jl3-4.jpg
Dette bringer Justice League til Congo, hvor de prøver at opspore stammen, hvorfra den rituelle dolk stammer, da de så håber på at kunne få nye oplysninger om dolken. Justice League finder stammen, men Cheetah dukker også op, og det går ikke stille for sig. Historien tager dog en uventet drejning, og lidt romance imellem Superman og Wonder Woman er der også blevet plads til.
jl3-5.jpg
jl3-6.jpg
Næste historie er Throne of Atlantis, der fylder fem hæfter, og kører som crossover imellem Justice League og Aquaman serierne. Historien består derfor af tre Justice League hæfter og to Aquaman hæfter. Vi befinder os på et skib et sted i midtatlanten, hvor der skal foretages test af missiler. Noget går dog galt da nogen har ændret både nedtællingstiden og missilernes målkoordinater. Personalets umiddelbare reaktion er at det må være en maskinfejl, da missilerne bare ser ud til at styre mod havets bund, hvor der jo ingenting er nede.
jl3-7.jpg
Der går dog ikke lang tid før Boston og Metropolis bliver ramt af kæmpe tidevandsbølger, hvorefter Gotham går i gang med at evakuere befolkningen, da en tidevandsbølge også her er på vej.
jl3-8.jpg
Aquaman kan fortælle sine kollegaer fra Justice League hvad der er ved at ske, da det er de atlantiske krigsplaner der bliver ført ud i livet, han har nemlig selv skrevet disse. Aquaman er ikke længere konge i Atlantis, han har overgivet tronen til sin bror Orm, og Orm har svaret igen på missilangrebet, der slog ned ved Atlantis.
jl3-9.jpg
En større konfrontation mellem Atlantis og beboerne på jorden synes uundgåelig, og der kommer da også virkelig gang i sagerne, hvilket gør sit udslag i massevis af flot tegnede actionbilleder, der fylder både hele og dobbelte sider. På et tidspunkt bliver Justice League så pressede at de bliver nødt til at indkalde samtlige uprøvede aspiranter, så der bliver en overgang opereret med to teams.

Hvis man har læst Justice League bog nr 1 og 2 er det mest bemærkelsesværdige at Jim Lee ikke er tegner på noget som helst i denne bog, men dem der har læst Detective Comics bog 1 og 2 vil vide at Tony S. Daniel bestemt også kan levere varen. Alle tre tegnere gør det faktisk særdeles godt, der er ingen af dem der falder igennem.

Bogen leverer hvad man kan forvente af Justice League historier, og kunne du lide bog nr 1 og 2 går du ikke galt i byen ved at købe bog nr 3.

Udgivet i hardcoverformat og indholdet er følgende: Justice League New 52 # 13-17 og Aquaman New 52 # 15-16. Bagerst i bogen findes syv sider med variantforsider samt fire sider med information om de fire personer der har skrevet og tegnet historierne.


4/6 – Fire ud af seks mulige
Brugeravatar
Berti Stravonsky
Brugerniveau 7
Brugerniveau 7
Indlæg: 8300
Tilmeldt: 7. jul 2004, 22:26
Geografisk sted: Aldrig mere Ærø
Kontakt:

Re: Justice League bog 3 (Forlaget RW)

Indlæg af Berti Stravonsky »

Godt med ord, men især godt med billederne...
Noname
Brugerniveau 5
Brugerniveau 5
Indlæg: 2471
Tilmeldt: 24. aug 2007, 17:33

Re: Justice League bog 3 (Forlaget RW)

Indlæg af Noname »

Billeder fra historierne gør i hvert fald at folk bedre kan forholde sig til hvad det er man snakker om :)
Besvar